Виробництво і переробка продукції тваринництва

8 червня 2015 р. відбувся захист курсових робіт студентів спеціальності «Технологія виробництва продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства». Протягом виконання своїх робіт, студенти під керівництвом канд. с.-г. наук, доцента Галімова С.М., дослідили історію розвитку галузі свинарства в Україні та поза її межами, вивчили особливості різних порід свиней та виконали ряд розрахунків стосовно цеху відгодівлі, відтворення та дорощування. Не дивлячись на те, що це був дебют студентів у написанні та захисті курсової роботи, вони справилися з завданням на високому рівні, продемонстрував свої знання та вміння виступати перед аудиторією.

horovyy-kolektyv-kalyna-02

horovyy-kolektyv-kalyna-02

horovyy-kolektyv-kalyna-02

Сайт на WordPress, ужас. Перевести PHP строку в число.