204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” (спеціалізація5.09010201 “Виробництво і переробка продукції тваринництва”)

Важливою складовою частиною навчального процесу є виконання курсових робіт. 

Графік захисту курсових робіт технологiчного відділення

Студенти спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” (спеціалізація5.09010201 “Виробництво і переробка продукції тваринництва”)за навчальним планом виконують курсові роботи з дисциплін:

  • Технологія виробництва продукції свинарства
  • Технологія виробництва молока і яловичини
  • Курс Дисципліна Корисні посилання
    III

    Технологія виробництва

    продукції свинарства

    Методичні рекомендації

    Графік консультацій

    Завдання до курсової роботи

    IV

    Технологія виробництва

    молока і яловичини

    Методичні рекомендації

    Графік консультацій

    Завдання до курсового проекту

    Сайт на WordPress, ужас. Перевести PHP строку в число.