Back

Спортивні досягнення

Збірні команди коледжу приймають активну участь у спортивних заходах міста, області та України. У змаганнях XVI обласних Спортивних ігор серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації наша команда юнаків посіла І місце з волейболу, а дівчата – ІІ. У настільному тенісі команда дівчат здобула ІІІ місце. Юнаки зайняли ІІ місце у турнірі з футзалу. У загальнокомандному заліку коледж посів ІІ місце серед 8-ми команд міста.
Команда легкоатлетів прийняла участь у міській весняній естафеті і посіла ІІ місце. У Олімпійському дні бігу Катерина Неделіковська добилася перемоги у забігу дівчат коледжів та університетів, Борсукова Віка була другою, а Дзюба Ніка – третьою. Серед юнаків ІІІ місце посів Віктор Федюк.
Перший рік команди коледжу прийняла участь у змаганнях Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації з волейболу, настільного тенісу, футзалу. Команда юнаків з баскетболу у смт. Мирогоща Друга Рівненської області стала переможцем цих змагань.
Олена Вербицька стала чемпіонкою України з волейболу у І лізі.
Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших успіхів у спортивних змаганнях та навчанні.

horovyy-kolektyv-kalyna-02
horovyy-kolektyv-kalyna-02
horovyy-kolektyv-kalyna-02
horovyy-kolektyv-kalyna-02
horovyy-kolektyv-kalyna-02

Translate »