Back

Виїзні заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії

18 вересня 2017 р. проведено виїзні заняття для здобувачів вищої освіти Технолого-економічного коледжу групи Т 3/1 в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії  «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» з дисципліни «Гігієна тварин  з основами ветеринарії». Тема занять: «Гігієна утримання коней».

         Здобувачі вищої освіти ознайомилися із санітарно-гігієнічними вимогами по догляду за шкірою, кінцівками коней та вимогами до збруї, так як роботоздатність коней залежить від стану упряжі, яку використовують у процесі їх експлуатації.

horovyy-kolektyv-kalyna-02

Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії Бондар А.О. представила інформацію щодо утримання коней в приміщенні, а саме: гігієнічну оцінку денника, гігієну годівлі та напування тварин.

         Під час виїзних занять з дисципліни «Гігієна тварин з основами ветеринарії» здобувачі вищої освіти групи Т 3/1 Технолого-економічного коледжу мали можливість прослідкувати послідовність процесу тренування спортивних коней в спеціальних загонах.

horovyy-kolektyv-kalyna-02

Мета заняття «Гігієна утримання коней» в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії  «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» досягнута в повному обсязі.

Translate »