Back

Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського НАУ «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні»

25-27 квітня 2018 року відбулась Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського НАУ «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».
Було проведено пленарне засідання на секції ветеринарної медицини і технології відтворення тварин представлено 7 доповідей з питань ветеринарної медицини, вівчарства, зоогігієни, біотехнології відтворення та імунології і. на секції технології виробництва продукції тваринництва на якій було представлено доповідь викладача технологічних дисциплін Поручник М.М. на тему «Показники якості сперми кнурів-плідників в залежності від сезону року».
Усі доповіді були представлені у вигляді презентацій, відзначаються актуальністю, практичною значимістю питань технологій тваринництва, біотехнології та стандартизації в агропромисловому комплексі.
[nggallery id=80]

Translate »