Back

Екскурсія на підприємство «Нібулон»

17 грудня 2018 р. студенти 2-го курсу Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ спеціальності 201 “Агрономія”  відвідали з екскурсією підприємство «Нібулон».

«НІБУЛОН» є лідером аграрної галузі України

       Студенти мали можливість оглянути  перевантажувальний термінал для перевалки зернових та олійних культур ТОВ СП «НІБУЛОН» у Миколаєві. Цікавим є те, що у перевантажувальному терміналі, окрім відвантаження на водний транспорт, є можливість здійснювати одночасно пройом  продукції  із залізничного, водного та автотранспорту.

      Працівники відділу з підбору персоналу познайомили студентів з основними напрямами діяльності «НІБУЛОНа».

     Студенти відвідали пункт реєстрації транспорту, де побачили процес доставки зерна на підприємство, а також як відбираються зразки для визначення якості продукції.

      В лабораторно-адміністративному корпусі спеціалісти компанії продемонстрували роботу сучасного імпортного обладнання та розповіли про специфіку визначення показників якості й  наукових досліджень із зерном і продуктами, його переробки, а також про найвищі світові стандарти та сертифікації, які «НІБУЛОН» успішно кожного року підтверджує.

      Студенти побачили комп’ютеризований ваговий комплекс з електронними вагами, тензометричним обладнанням та операторською.

     Особливе враження на молодь справили два славнозвісні куполи-зерносховища ємністю по 50 тис. тонн зерна і діаметром по 65 м кожен, які є найбільшими в Європі напівсферичними конструкціями і найбільшими у світі ємностями для зберігання зерна.

      Студенти пройшлись реконструйованим вантажним причалом та оглянули новий інженерний корпус перевантажувального терміналу.

Адміністрація коледжу дякує керівництву компанії ТОВ СП «НІБУЛОН», за організацію та проведення екскурсії.

[nggallery id=115]

Translate »