Back

Батьківські збори

22, 23, 24 жовтня 2019 року  у Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ відбулися батьківські збори, на які були запрошені   батьки студентів I- IVкурсів.

Перед батьками виступив директор коледжу Рибачук Володимир Петрович, який розповів про головні організаційні аспекти роботи зі студентами в коледжі, ознайомив батьків із особливостями освітнього процесу та перспективами розвитку коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Мандрик Ліна Петрівна зазначила, що студенти коледжу здобувають грунтовні знання в процесі вивчення загальноосвітніх та професійних дисциплін, познайомила присутніх з організацією навчально-виховного процесу в коледжі, пояснила батькам особливості проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО та  проходження ЗНО в 2020 році, проаналізувала стан рубіжної атестації.

Заступник директора з виховної роботи Сідлецька Людмила Леонідівна ознайомила присутніх із особливостями організації виховної роботи в коледжі та гуртожитку,  довела до відома присутніх результати виховної роботи за попередній навчальний рік та підкреслила, що коледж створює усі умови задля всебічного розвитку особистості, а співпраця коледжу і сім’ї, сприяє досягненню найкращих результатів.

Заступник директора з виховної роботи зазначила, що виховний процес має бути невід’ємною складовою усього освітнього процесу і орієнтуватиметься на загальнолюдські цінності.

Після загальних зборів батьки поспілкувалися з кураторами навчальних груп , отримали інформацію щодо успішності своїх дітей та відвідування ними навчальних занять.

Translate »