Back

Практичне заняття “Характеристика та асортимент сирів”

18.02.2020р  у Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ було проведено практичне заняття “Характеристика та асортимент сирів” за участю представників гастрономічної лавки “Маленька Італія” шеф-кухаря  Сабатова Сергія Володимировича і продавця – консультанта Влади Гнат. Здобувачі вищої освіти ознайомилися з різними видами твердих сичужних сирів, які можна було продегустувати, а потім обмінялися враженнями про гаму смаків. Із  м’яких сирів були представлені сири з білою і блакитною пліснявою. Шеф-кухар розповів про технологію виготовлення, особливості процесу дозрівання і користь вживання сирів. Також можна було ознайомитися з різними видами хліба на заквасках, що виготовляються в гастрономічній лавці “Маленька Італія”.

Студенти були вдячні гостям, які поділилися своїми знаннями та досвідом.

Адміністрація коледжу висловлює подяку керівництву гастрономічної лавки “Маленька Італія”.

Translate »