Back

16 вересня 2021р було проведено практичне заняття- екскурсія з дисципліни “Комерційна діяльність” на тему “Суб’єкти та об’єкти комерційної діяльності”. із здобувачами вищої освіти групи П3/1 спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”

Практичне навчання передбачає створення умов для наближення змісту навчальних дисциплін до реального життя, спостереження та дослідження студентами процесів життєдіяльності суспільства, формування в них життєво необхідних компетенцій, посилення практичної спрямованості навчального процесу. Виїздні практичні заняття – це проведення навчального заняття в умовах виробництва, з метою спостереження і вивчення студентами різних об’єктів, явищ дійсності, процесів, пов’язаних з їх майбутньою спеціальністю.
Викладачем обліково-економічних дисциплін Потаповою О.А. 16 вересня 2021р із здобувачами вищої освіти групи П3/1 спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” було проведено практичне заняття- екскурсія з дисципліни “Комерційна діяльність” на тему “Суб’єкти та об’єкти комерційної діяльності”.
Студенти ознайомились із місцевими суб’єктами підприємництва та роздрібної торгівлі, ознайомились із об’єктами діяльності – товарами широкого вжитку.

Translate »