Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Екскурсія на підприємство АТ «Миколаївобленерго»

12 листопада  2021 р. студенти 2-го курсу Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» відвідали з екскурсією підприємство АТ «Миколаївобленерго».

Акціонерне товариство «Миколаївобленерго» – одне з провідних енергопостачальних підприємств Південного регіону України.

Товариство здійснює ліцензовану діяльність з передачі та постачання електроенергії на території Миколаївської області (площа – 24,6 тис. кв. км), забезпечуючи електроенергією більше 1 млн. осіб – населення області.

Проводили екскурсію Федченко Володимир Петрович, заступник Генерального директора з охорони праці та пожежної безпеки, Черничко Олександр Анатолійович, заступник начальника центральної служби підстанцій, Заворотній Сергій Володимирович, начальник оперативно-диспетчерської служби філії м. Миколаєва Центрального округу Товариства.

Перед початком екскурсії в службі охорони праці та пожежної безпеки Товариства студенти пройшли вступний інструктаж з охорони праці та пожежної безпеки.

Під час проведення  екскурсії підприємством:

– студенти відвідали навчальний центр АТ «Миколаївобленерго», в якому проходять підготовку та перепідготовку працівники підприємства, побачили учбові елементи енергетичного обладнання.

– студенти мали унікальну можливість відвідати діючу підстанцію ПС 150/35/6 кВ «Чкалівська», оглянути основне та допоміжне обладнання, ознайомитися з принципом роботи обладнання та усвідомити функціональну роль підстанції у забезпеченні електропостачання споживачів.

Під час відвідування підстанції «Чкалівська»  більш детально зупинилися на обсягах роботи АТ «Миколаївобленерго», а саме в експлуатації підприємства знаходиться одна ГЕС, більше 25 тис. км повітряних ліній електропередачі, 1,5 тис. км кабельних ліній та більше 6 тис. трансформаторних підстанцій і обслуговується трудовим колективом, чисельність якого складає більше 3000 чоловік.

– ознайомили студентів з особливостями роботи диспетчерського пункту управління оперативно-диспетчерської служби філії м. Миколаєва.

Адміністрація коледжу дякує заступнику генерального директора з охорони праці та пожежної безпеки АТ «Миколаївобленерго» Федченку Володимиру Петровичу, за організацію та проведення екскурсії.

[nggallery id=112]

Translate »