Back

З нагоди відзначення 30-ї річниці Дня Збройних сил України в Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Агроінженерія».

З нагоди відзначення 30-ї річниці Дня Збройних сил України в Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Агроінженерія» з викладачем ТЕК МНАУ циклової комісії механізації АПВ, учасником бойових дій, підполковником запасу Віктором Базаренком та старшим інспектором з кадрів Настасією Погуляй.
Метою даного заходу є сприяння патріотичному вихованню молоді, спонукання особистості до осмислення себе, як частинки великого українського народу.
Організатори заходу акцентували увагу на те, що у лавах збройних сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. Відзначили, що у пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, учасників АТО, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Translate »