Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Зустріч здобувачів ВСП “Технолого економічний-фаховий коледж МНАУ” з випускниками закладу

28 вересня 2023 року у стінах Миколаївського національного аграрного університету відбулася зустріч випускника ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського НАУ» Олексія КОНЧАКОВА зі здобувачами фахової передвищої освіти групи Р 3/1, організована викладачем Надією КОЛОЯНІДІ та майстром виробничого навчання Сергієм ПОЛЯНСЬКИМ.

Олексій КОНЧАКОВ наразі працює агрономом у ТОВ «Український волоський горіх» та залюбки поділився досвідом роботи в компанії та особливостями вирощування та збирання горіха волоського. Товариство з обмеженою відповідальністю «Український волоський горіх» розпочало свою діяльність у 2015 році, і вже в квітні 2016 року у Вінницькій області було висаджено перші 40 тисяч дерев. На теперішній час площа горіхових насаджень становить 710 га.

Місія ТОВ «Український волоський горіх» – створити в Україні промислове вирощування волоського горіха на базі високотехнологічних рішень, отримуючи багаті врожаї з саджанців In Vitro. Це перша українська вертикально інтегрованою компанія з повним циклом вирощування, переробки та пакування волоського горіха, яка запровадила професійний та високотехнологічний підхід до вирощування цієї культури.

Пишаємося досягненнями наших випускників та щиро дякуємо Олексію КОНЧАКОВУ за підтримку теплих зв’язків та співпрацю з Коледжем. Нехай кожен робочий день і далі буде плідним і приносить радість від виконаної роботи!

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »