Back

Олімпійський урок для здобувачів фахової передвищої освіти І-ІІ курсів ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету»

12 жовтня 2023 року у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» відбувся Олімпійський урок для здобувачів фахової передвищої освіти І-ІІ курсів. На цей захід була запрошена здобувачка освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Злата БУРБАН.
Злата має звання кандидата в майстри спорту України та тренується у Миколаївській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з фехтування. Її тренує заслужений тренер України Скороход Артем Анатолійович. У своїй спортивній кар’єрі Злата уже має такі досягнення: участь у Place international fencing camp 2019; у всеукраїнських змагання з фехтування на шаблях «Ліга Миронюка В. В» серед юнаків та дівчат 21-22.09.2020 посіла ІІІ місце; у Чемпіонаті України з фехтування на шаблях серед дівчат 17-19.12.2021 посіла І місце; у Чемпіонаті України з фехтування серед молоді 08-10.11.2021 посіла ІІІ місце; у Чемпіонаті України з фехтування на шаблях серед юніорок у складі команди Миколаїв-1 посіла І місце 06.11.2022; у Чемпіонаті України на шаблях серед кадетів 04.11.2022 посіла І місце; у Чемпіонаті України з фехтування серед юніорів (шабля) 14-16.01.2022 посіла ІІІ місце. У Першості міста Миколаєва, присвяченій Дню Незалежності України з фехтування на шаблях серед чоловіків та жінок здобула 3 місце (25.08.2023). Має подяку Миколаївського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за активну життєву позицію, пропаганду здорового способу життя серед студентської молоді та значні успіхи у спорті.
На цьому заході студенти поглибили свої знання про історію розвитку олімпійського руху, ознайомилися з історією виступів олімпійської збірної незалежної України.
Пізнавальними були виступи директора коледжу Володимира РИБАЧУКА, завідувачки кафедри фізичного виховання Миколаївського НАУ Наталії ПЕТРЕНКО та керівника фізичного виховання коледжу Михайла КОРЖЕВСЬКОГО, які поділилися своїм спортивним досвідом, який має мотивувати студентів коледжу до занять фізичною культурою та спортом.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »