Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Участь в онлайн-семінарі «Організація виробничої (технологічної) практики в аграрних закладах фахової передвищої освіти» в рамках німецько-українського проєкту FABU

8 листопада 2023 року у  ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» на онлайн – платформі ZOOM відбувся практичний семінар: «Організація виробничої (технологічної) практики в аграрних закладах фахової передвищої освіти» (за результатами дослідження та впровадження німецько-українського проєкту  «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» (FABU).  У семінарі взяли участь завідувач навчально-виробничої практики Марина КАРЕБА та майстри виробничого навчання: Сергій ПОЛЯНСЬКИЙ, Дмитро КОРЖ, Ірина ЗАЙЦЕВА з а сприяння державної установи  Науково-методичного центр ВФПО.

Метою заходу було презентація інноваційного досвіду та методичних напрацювань організації виробничої практики для здобувачів в аграрних фахових коледжах. У рамках програми семінару було презентовано методи, особливості організації проведення технологічних практик здобувачів освіти аграрних коледжів України на фермерських господарствах Німеччини. Зокрема власним досвідом практичного навчання поділилися студенти і директори коледжів, які стали  учасниками проєкту.

Висловлюємо вдячність організаторам заходу: директору Науково-методичного центру ВФПО Тетяні ІЩЕНКО та керівнику німецько-українського проєкту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» (FABU) Хансу Георгу ХАССЕНПФЛЮГУ.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »