Back
  • gallery
  • gallery

День відкритих дверей 2024

17 лютого 2024 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників.
Учасниками заходу стали учні 9-х класів шкіл міста Миколаєва та області, які планують вступити до ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ». Учнів було ознайомлено з умовами вступу до коледжу.
Упродовж заходу було представлено експозиції факультетів та кафедр Миколаївського НАУ та ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ».
Учасників заходу вітали в.о. ректора МНАУ акад. В’ячеслав Шебанін та 1-й заступник голови Миколаївської облвійськадміністрації Георгій Решетілов. Директор ВСП «ТЕФК МНАУ» Володимир Рибачук презентував навчальний заклад, розповів про переваги навчання в коледжі. Наголосив, що всі спеціальності є затребувані на ринку праці, тому випускники матимуть гарну життєву перспективу.
Впродовж численних екскурсій учнівська молодь та їхні батьки мали змогу ознайомитися із яскравим та насиченим життям здобувачів освіти, різноманіттям культурних та спортивних заходів. Гарний, святковий настрій подарували гостям учасники культурно-мистецького центру «Експромт». «Смачною родзинкою» Дня відкритих дверей стало частування смачними стравами у Центрі громадського харчування МНАУ.
Запрошуємо талановиту, енергійну та креативну молодь стати частиною великої студентської родини задля побудови свого успішного майбутнього! Двері освітнього закладу відчинені для усіх охочих здобути престижну освіту!

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »