Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

22.05.2024 року відбулася презентація пошуво-дослідних робіт групи Г 3/1 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» групи Г 3/1 презентували конкурсні пошуково-дослідні роботи з теми «Бізнес-проєкт ресторанних комплексів»на заході були присутні здобувачі освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа». Конкурсна комісія визначила кращою роботу Перило Вікторії. А також були відзначені за творчий підхід робота Вакараш Олени, інноваційний підхід робота Ковбасюк Валкрії, подяка за новаторство отримала Мудрянова Вероніка, а робота Трушкіна Олега визнана самою креативною.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »