Back

Міжнародний день поля у межах форуму “Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри.”

30 травня 2024 року на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету відбувся Міжнародний день поля у межах форуму “Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри.”
Викладачі та здобувачі фахової передвищої освіти ВСП ” Технолого – економічний фаховий коледж Миколаївського НАУ” на чолі з директором Володимиром РИБАЧУКОМ скористалися цією платформою, щоб ознайомитися з новинками техніки та агротехнологій.
Колектив Миколаївського національного аграрного університету підготував насичену програму, в якій презентував нові сорти зернових і гібрідів технічних культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів, презентував сучасну сільськогосподарську техніку, продукцію Науково- навчально-виробничої лабораторії з вівчарства, свинарства, рибництва, птахівництва.
З великою цікавістю ознайомилися з новітніми сортами зернових колосових культур вітчизняних та зарубіжних селекцій та із системою смугового землеробства MZURI Pro-Till за умов природного і штучного зволоження, з посівними комплексами MZURI WORLD Sp. zo. o, HORSCH (Німеччина), Clidon (Великобританія);
Надзвичайно вражаючим, унікальним, масштабним, пізнавальним, з живим форматом спілкування виявився Міжнародний день поля.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »