Back

Вручення дипломів випускникам 2024

28 червня 2024 відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ВСП “Технолого – економічний фаховий коледж МНАУ”.
Із привітанням звернувся директор коледжу Рибачук В.П., який зазначив, що коледж пишається своїми студентами, їхніми здобутками , досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. Зі словами привітання до присутніх звернулася заступник директора з навчальної роботи Мандрик Л.П., яка зауважила, що диплом фахового молодшого бакалавра – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців, це важливий крок на шляху до успіху, благополуччя, фінансової стабільності.Заступник директора з виховної роботи Сідлецька Л.Л. висловила подяку батькам випускників за їхню підтримку, мотивацію, розуміння під час навчання їхніх дітей в коледжі.
На адресу випускників звучали привітання та настанови від завідуючих відділень Сігачової Н.П., Мусініної К.М., Кисляк Г.М. та кураторів груп Хомутовської І. І., Василенко О.М., Киричук О.М., які по – справжньому раділи за успіхи своїх здобувачів освіти.Голова ради самоврядування коледжу Дубінка Є. бажала випускникам творчого натхнення , наполегливості, успіхів , здійснення всіх життєвих планів.
Під оплески присутніх батьків, рідних, викладачів випускники отримали дипломи.
Щиро вітаємо вас!
Нехай незабутніми будуть студентські роки, нехай успішною буде ваша професійна діяльність.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »