Back
  • gallery
  • gallery

День знань у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету»!

День Знань – це визначне свято для кожного з нас, що знаменує початок нових знань, досягнень та нових успіхів. 2 вересня 2024 року у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» новий навчальний рік розпочався з урочистостей.
Це свято є особливим для першокурсників, які зробили вибір на користь фахової передвищої освіти та вступили до ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету».
Так коледж зустрів 480 першокурсників (контингент коледжу складає 1050 здобувачі освіти).
Традиційно із вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету, академік В’ячеслав Шебанін та перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації, доктор філософії Георгій Решетілов, подякували молоді за їхній правильний вибір бути частиною великої колежанської родини та побажали сповна відчути усі радощі студентського життя. Наголосили, що Україна зараз переживає нелегкі часи, але молодь – надія і майбутнє нашої держави, на ній велика відповідальність. Порадили бути свідомими громадянами і міцною опорою неньки-України».
Директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Володимир Рибачук привітав першокурсників, побажав гарних оцінок, цікавих подій, нових відкриттів, високих досягнень на майбутній навчальний рік. Після привітальних слів відбулася церемонія посвяти у здобувачі фахової передвищої освіти. Присягу зачитали Поліна Бланар-Дубініна та Ляшенко Артем.Впевнені, що цей рік наблизить нас до Перемоги, принесе омріяний всіма українцями мир. Дякуємо Збройнім Силам України, всім нашим Захисникам і Захисницям за можливість працювати та навчатись, здобувати нові знання та реалізовувати професійні навички та вміння.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »