Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Міжнародний міст: Вайштефан –Тріздорф (HSWT) (Німеччина) – ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ»

Здобувачі фахової передвищої освіти 3 курсу спеціальностей  072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, Поліна ШУТОВА, 071 Облік та оподаткування, Мар’яна БУГАЙ, та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Єлизавета ДУБІНКА, під керівництвом викладача обліково-фінансових дисциплін Олени КИРИЧУК взяли участь у воркшопі DAAD project «Digit 3:Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024», що відбувся на базі Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне.

Традиційно тренінг розпочався з вітального слова професора Ральфа Шлаудерера, який наголосив на необхідності подальшої співпраці між університетами, коледжами та агробізнесом, яка сприятиме підвищенню якості освіти та впровадженню інновацій.

Учасники воркшопу-тренінгу «Навчання та професійне використання збору даних» представили змістовні постери щодо результатів збору даних з визначення маржинального доходу та презентували етапи проведеного дослідження на аграрних підприємствах свого регіону.

Підсумковим етапом заходу стало визначення основних напрямків подальшої роботи, обговорення стратегічних планів у майбутній співпраці!

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »