Занурення у світ барної справи здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
18 березня 2025 року здобувачі фахової передвищої освіти Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету», що навчаються за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа були запрошені на майстер-клас до «Edison Bar», розташованого у самому центрі міста Миколаїв. Майстер-клас був повністю присвячений опануванню барної справи, ознайомленню з усіма тонкощами роботи бармена та практикуванню у приготуванні коктейлів під керівництвом досвідченого фахівця бар-менеджера Шакаряна Гургена Володимировича.
Гурген Володимирович розповів студентам історію створення «Edison Bar», про тонкощі роботи бармена, ознайомив з барним інвентарем та інструментами і правилами роботи з ними та провів зі студентами майстер-клас з приготування безалкогольних коктейлів, здобувачі мали можливість самостійно зробити коктейлі і продегустувати їх.
Майстер-клас, присвячений барній справі, викликав у здобувачів величезний інтерес, багато запитань, на які було отримано вичерпні фахові відповіді та роз’яснення.
Висловлюємо вдячність керівництву закладу «Edison Bar» та бар-менеджеру закладу Шакаряну Гургену Володимировичу за змістовну та цікаву екскурсію.