Back

7 грудня 2020 р. відбувся захист курсових проектів студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», група Е 4/1 з дисципліни «Автоматизація технологічних процесів і систем автоматичного керування». Керівник – Бацуровська Ілона Вікторівна. 8 грудня 2020 р. відбувся захист курсових проектів студентів спеціальності 208 “Агроінженерія”, група Аі 4/1 з дисципліни «Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції». Керівник – Доценко Наталія Андріївна.

7 грудня 2020 р. відбувся захист курсових проектів студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», група Е 4/1 з дисципліни «Автоматизація технологічних процесів і систем автоматичного керування». Керівник – Бацуровська Ілона Вікторівна.
8 грудня 2020 р. відбувся захист курсових проектів студентів спеціальності 208 “Агроінженерія”, група Аі 4/1 з дисципліни «Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції». Керівник – Доценко Наталія Андріївна.
Студенти старанно підійшли до поставлених задач: було представлено розрахункові схеми, характеристики необхідних параметрів та пояснювальні записки до курсових проектів виконаної роботи. Досягнуто достатнього та високого рівня підготовки.
За результатами захисту проектів всі студенти отримали позитивні оцінки.

Translate »