Back

1.11.2021 р. для здобувачів другого року навчання спеціальності «Менеджмент» (група М 2/1) викладач іноземної мови Бужикова Т.О. провела практичне заняття на тему: «Працевлаштування» («Employment»).

Дистанційне навчання в Технолого-економічному коледжі МНАУ здійснюється за допомогою сучасних засобів та форм організації навчального процесу. Нині студенти продовжують отримувати освітню послугу та підтримувати зв’язок із викладачами, використовуючи платформу Moodle. Популярним також став сервіс для проведення онлайн-конференцій Zoom, який забезпечує аудіовізуальне спілкування великої кількості осіб одночасно.
1.11.2021 р. для здобувачів другого року навчання спеціальності «Менеджмент» (група М 2/1) викладач іноземної мови Бужикова Т.О. провела практичне заняття на тему: «Працевлаштування» («Employment»). Діалог між викладачем і студентами, який вдалося налагодити завдяки Zoom-конференції, значно покращує результати студентів, підвищує рівень та якість знань, сприяє кращому засвоєнню матеріалу.

Translate »