Back

«Безпечність та якість меду та апіпродуктів. Європейські вимоги щодо здійснення контролю», який було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»

28 вересня 2022 року викладачем Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету, Ганною ЗАРІЧАНСЬКОЮ, взято участь в вебінарі «Безпечність та якість меду та апіпродуктів. Європейські вимоги щодо здійснення контролю», який було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Модератором вебінару була Надія БОГАТКО, доктор ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та лабораторної діагностики Інституту післядипломного навчання керівників та спеціалістів Білоцерківського НАУ.

Під час зустрічі було розкрито питання щодо біологічно-активних властивостей меду, встановлення ботанічного та географічного походження меду, наведено його різноманітні класифікації, звернули увагу на виявлення випадків фальсифікації імпортованого меду та особливості ветеринарно-санітарної експертизи меду в екологічних умовах сьогодення України.

Translate »