Back

25 травня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» взяли участь в освітньому марафоні

25 травня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» взяли участь в освітньому марафоні, який проходив у рамках освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір», ініційованого Національним банком у співпраці з банками та Міністерством освіти та науки України.
З метою поширення фінансової грамотності серед молоді України урок фінансової грамотності провела начальник відділу розвитку бізнесу управління роздрібного бізнесу «Південної дирекції “ АТ OTP Bank Тамара Балтян, на якому здобувачі фахової передвищої освіти дізналися про банківську систему України, чим займається Національний банк України, як обрати банк для обслуговування, отримали інформацію про виклики, з якими зіткнулася банківська система в Україні під час війни. Учасники заходу отримали дипломи юного банкіра.
Висловлюємо вдячність за організацію заходу керуючій регіональним відділенням АТ OTP Bank в м. Миколаїв Марії ДУБРОВНІЙ і начальнику відділу розвитку бізнесу управління роздрібного бізнесу «Південної дирекції “ АТ OTP Bank Тамарі БАЛТЯН за цікаву та корисну інформацію.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »