Back
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Презентація освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

З метою ознайомлення  здобувачів освіти 1 курсу зі змістом освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа, особливістю сфери гостинності та  перспективами майбутньої  професії 11 листопада 2025 р. у  ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ відбулася презентація освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Цей змістовний та яскравий захід зібрав здобувачів фахової передвищої освіти, адміністрацію, викладачів, стейкголдерів  та всіх охочих  дізнатися більше про сучасні можливості й перспективи професій у сфері HoReCa.

Із вітальним словом  звернувся директор коледжу Володимир РИБАЧУК та відзначив найсумлінніших здобувачів освіти 3 курсу грамотами коледжу, а від гаранту ОПП Ілони ПІЮРЕНКО дізналися  про   особливості фахової підготовки та можливості практичного навчання на базі закладів готельно-ресторанної індустрії.

Заступниця директора з навчальної роботи Ліна МАНДРИК провела вікторину на звання «Кращий знавець освітньо-професійної програми», яка сприяла глибшому розумінню змісту спеціальності та актуалізувала знання про структуру програми, освітні компоненти, спеціальні компетентності та перспективи майбутньої професії.

До здобувачів освіти звернулися стейкголдери: бар-менеджер закладу «ПІЦА-БАР» Гурген ШАКАРЯН та засновник бару «Оазіс» Андрій  СИДОРКІН, які  –  поділилися своїми  історіями успіху, кар’єрним шляхом і досягненням, що  мотивують   і допомагають  ставити власні цілі, розуміти можливості для розвитку.

Крім того, кращі випускники спеціальності Готельно-ресторанна справа, які вже працюють у провідних готелях, ресторанах, туристичних комплексах, представили свої успішні кейси.

Змістовною була і  віртуальна екскурсія готелями Миколаєва та Одеси від здобувачів  освіти 1-3 курсів про  сучасні тенденції індустрії гостинності, сервіси нового покоління, інновації в кулінарії, цифрові технології в управлінні готелем і рестораном.

Кульмінацією заходу став майстер-клас з сервірування посуду, який продемонструвала Гончар Євгенія, здобувачка групи Г 3/2. До приготування коктейлів були залучені здобувачі групи Г 3/1 Айбатирова Анастасія, Голосний Віталій, Товстоляка Ліна, Зданович Анна, студентка групи Г 3/2. Про  надання компліментарних послуг нам доповіла Новицька Поліна, здобувачка групи Г 3/1.

Презентаційний захід  продемонстрував, що освітньо-професійна програма Готельно-ресторанна справа — це вибір тих, хто прагне творчої, сучасної та перспективної професії, яка поєднує сервіс, менеджмент, креативність і можливість професійного зростання в міжнародному середовищі.

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *