Презентація освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».
З метою ознайомлення здобувачів освіти 1 курсу зі змістом освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа, особливістю сфери гостинності та перспективами майбутньої професії 11 листопада 2025 р. у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ відбулася презентація освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Цей змістовний та яскравий захід зібрав здобувачів фахової передвищої освіти, адміністрацію, викладачів, стейкголдерів та всіх охочих дізнатися більше про сучасні можливості й перспективи професій у сфері HoReCa.
Із вітальним словом звернувся директор коледжу Володимир РИБАЧУК та відзначив найсумлінніших здобувачів освіти 3 курсу грамотами коледжу, а від гаранту ОПП Ілони ПІЮРЕНКО дізналися про особливості фахової підготовки та можливості практичного навчання на базі закладів готельно-ресторанної індустрії.
Заступниця директора з навчальної роботи Ліна МАНДРИК провела вікторину на звання «Кращий знавець освітньо-професійної програми», яка сприяла глибшому розумінню змісту спеціальності та актуалізувала знання про структуру програми, освітні компоненти, спеціальні компетентності та перспективи майбутньої професії.
До здобувачів освіти звернулися стейкголдери: бар-менеджер закладу «ПІЦА-БАР» Гурген ШАКАРЯН та засновник бару «Оазіс» Андрій СИДОРКІН, які – поділилися своїми історіями успіху, кар’єрним шляхом і досягненням, що мотивують і допомагають ставити власні цілі, розуміти можливості для розвитку.
Крім того, кращі випускники спеціальності Готельно-ресторанна справа, які вже працюють у провідних готелях, ресторанах, туристичних комплексах, представили свої успішні кейси.
Змістовною була і віртуальна екскурсія готелями Миколаєва та Одеси від здобувачів освіти 1-3 курсів про сучасні тенденції індустрії гостинності, сервіси нового покоління, інновації в кулінарії, цифрові технології в управлінні готелем і рестораном.
Кульмінацією заходу став майстер-клас з сервірування посуду, який продемонструвала Гончар Євгенія, здобувачка групи Г 3/2. До приготування коктейлів були залучені здобувачі групи Г 3/1 Айбатирова Анастасія, Голосний Віталій, Товстоляка Ліна, Зданович Анна, студентка групи Г 3/2. Про надання компліментарних послуг нам доповіла Новицька Поліна, здобувачка групи Г 3/1.
Презентаційний захід продемонстрував, що освітньо-професійна програма Готельно-ресторанна справа — це вибір тих, хто прагне творчої, сучасної та перспективної професії, яка поєднує сервіс, менеджмент, креативність і можливість професійного зростання в міжнародному середовищі.










