Back

Презентація освітньо-професійної програми Агрономія

24 листопада 2025 року для здобувачів фахової передвищої освіти першого курсу спеціальності Н1 Агрономія була представлена презентація освітньо-професійної програми Агрономія. Директор ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського НАУ» Володимир РИБАЧУК звернувся до першокурсників з привітальним словом, а також відзначив здобувачів освіти старших курсів за відмінні успіхи у навчанні та пошуково-дослідній роботі, а також за активну громадянську позицію. Заступниця директора з навчальної роботи Ліна МАНДРИК звернула увагу здобувачів на ключові моменти освітньо-професійної програми та роз’яснила особливості внесення змін до її вмісту. Гарант програми, Олена СТЕБІЧЕНКО, розповіла про обов’язкові та вибіркові освітні компоненти, їх взаємозв’язок між собою та процедуру вибору останніх. Голова циклової комісії, Олександр БАБИЧ, наголосив про необхідність формування загальних і спеціальних компетентностей в процесі навчання та шляхи їхньої реалізації.
На захід також були запрошені зовнішні та внутрішні стейкхолдери. Представник ТОВ «СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія» Наталія СОКУЛЬСЬКА розповіла першокурсникам про основні напрямки діяльності підприємства та запросила здобувачів до проходження навчальної практики, а також майбутнього працевлаштування. Також на презентацію
ОПП Агрономія завітали представники ТОВ «НДЦ ”Афіна Паллада”», які змотивували здобувачів до вивчення фахових освітніх компонентів, поділившись досвідом роботи в агролабораторії.
Важливим аспектом кар’єрного росту будь-якого фахівця є здобуття вищої освіти. Завідувачка кафедри рослинництва та СПГ Миколаївського НАУ, професорка, докторка с.-г. наук Антоніна ПАНФІЛОВА розповіла здобувачам про перспективи, які відкриваються перед випускниками Миколаївського національного аграрного університету, а також поділилася своїм досвідом професійним досвідом.
Наприкінці заходу, викладачкою агрономічних дисциплін Анною КРУГЛЕНКО під керівництвом Олександра БАБИЧА, здобувачам було продемонстровано дослід з визначення вмісту крохмалю в явних/неявних продуктах харчування.
Адміністрація коледжу висловлює вдячність усім учасникам заходу та бажає першокурсникам плідного та захопливого навчання!

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *