Back

До Миколаївського національного аграрного університету завітала учнівська молодь Новогригорівської та Дорошівської ЗОШ Вознесенського району

До Миколаївського національного аграрного університету завітала учнівська молодь Новогригорівської та Дорошівської ЗОШ Вознесенського району.
Привітав учнів шкіл у стінах Миколаївського національного аграрного університету перший проректор Бабенко Дмитро Володимирович, радо поспілкувавшись із молоддю щодо навчальної, наукової, виховної, культурно-масової роботи університету. Перший проректор вручив грамоти учасникам II туру Всеукраїнської олімпіади університету для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.
Науково-педагогічні працівники кафедри зоогігієни та ветеринарії та викладач Технолого-економічного коледжу ознайомили майбутніх абітурієнтів із матеріально-технічною базою університету, провели екскурсію навчальними корпусами. Випускникам шкіл цікаво було завітати до музею «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», до навчального банку, до великих лекційних аудиторій, лабораторій, оснащених сучасним технічним обладнанням. Приємним завершенням зустрічі стало частування учнів шкіл у студентській їдальні університету.
Запрошуємо випускників Новогригорівської та Дорошівської ЗОШ Вознесенського району стати частиною великої студентської родини Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу.
[nggallery id=82]

Translate »