Back

Конкурс професійної майстерності Миколаївського національного аграрного університету “День Орача 2018”

23 жовтня на базі Миколаївського національного аграрного університету було проведено конкурси професійної майстерності «Кращий орач університету» та «Кращий комбайнер університету» серед здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій та інженерно-енергетичного факультету, Технолого-економічного, Новобузького та Мигійського коледжів. Конкурс проведено з метою закріплення здобутих теоретичних знань і практичних навичок, підвищення рівня практичної підготовки майбутніх спеціалістів сільськогосподарського виробництва.
Усіх учасників конкурсу було зібрано у межах навчально-науково-практичного центру МНАУ у с. Сенчине, де на них чекало змагання, що складалося з двох етапів: теоретичної частини за темою «Оранка» та практичної – роботи в полі. Під  час практичної частини учасники мали змогу проявити свої професійні навички та здібності за кермом легкого трактора, важкого трактора та комбайна.
За результатами змагань компетентне журі визначило найкращих учасників. Нагородив переможців в.о. ректора Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Сергійович Шебанін. Почесні призові місця посіли:
У категорії «Навички водіння важкого трактора»:
ІІІ місце – Постика Олександр – здобувач вищої освіти Технолого-економічного коледжу.
У конкурсі «Кращий комбайнер університету» визначено переможців:
ІІІ місце – Лебедєв Богдан – здобувач вищої освіти Технолого-економічного коледжу.
Кожного переможця було відзначено грошовою винагородою та заохочуваними подарунками. 
[nggallery id= 98]
 
Translate »