Back

«Нумо хлопці!»

06 листопада у стінах Миколаївського національного аграрного університету пройшли традиційні спортивні змагання «Нумо хлопці!» серед здобувачів вищої освіти перших курсів факультетів Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ, присвячені – Дню захисника України. Змагання були цікавими та видовищними.

Команду коледжу представляли здобувачі вищої освіти групи Аі 1/1: Хайнуз Сергій, Ткачук Дмитро, Шиловець Віталій, Стоянов Олександр, Сосновський Олександр, Сенедяк Олександр, Ляккоєв Андрій, Литвин Марк, Кирияк Олександр, Даниляк Микола, Гончарук Дмитро, Сибір Сергій, Возбраний Андрій, Граматик Андрій, Прімак Богдан.

Команда Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ у загальному заліку зайняла ІІ місце.

Хочеться відзначити Возбраного Андрія, який посів ІІІ місце в змаганнях із дартсу, капітана команди Граматика Андрія, який зайняв І місце в змаганнях із підтягування на перекладині, Прімака Богдана, який здобув І місце в змаганнях з баскетбольних кидків, Дорошенка Віктора, який посів ІІ місце у змаганнях з набивання футбольного м’яча, Хайнуза Сергія, який здобув ІІІ місце з армреслінгу.

Викладачі фізичної культури Коржевський Михайло Юрійович та Рябов Євгеній Іванович зробили величезний внесок у підготовку наших хлопців, проводили тренування та підтримували команду на змаганнях.

Ми щиро вітаємо та пишаємось нашими студентами-першокурсниками і бажаємо їм нових перемог! 

[nggallery id=103]

Translate »