Back

Ознайомча практика на підприємстві ООО “Полетехніка”

9 листопада 2018 р. студенти 2-го курсу спеціальності 208 “Агроінженерія” проходили ознайомчу практику на підприємстві ООО “Полетехніка”. Проводив екскурсію головний менеджер з маркетингу – Зайцев Кирило Олександрович. Під час проведення  екскурсії по підприємству:

  1. Студенти оглянули техніку, що знаходиться на базі підприємства, ознайомились із технічними характеристиками та перевагами інноваційних технологій, що допомагає працівникам у агросфері заощадити на виробництві сільськогосподарської продукції.
  2. Студенти мали унікальну можливість побачити високопродуктивний ПРИЧІПНИЙ ОБПРИСКУВАЧ HORSCH Leeb та переглянути цю техніку у дії.
  3. Під час відвідування сервісного центру, більш детально зупинилися на вимогах та умовах роботи сервісного центру, щоб показати студентам, як важливо на сьогоднішній день мати найвищій рівень знань у обраній спеціальності.
  4. Студентів ознайомили із структурними підрозділами підприємства та особливостями їх роботи.

Після завершення екскурсії, студенти, що проявили активність під час  її проведення та відповіли на імпровізоване опитування Зайцевим К. О., отримали цінні подарунки.

Адміністрація коледжу дякує начальнику  ТВЦ “Полетехніка”  Олександру Івановичу, за організацію та проведення екскурсії.

[nggallery id=104]

Translate »