Back

Вибіркові компоненти 2023-2024 навчального року для здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності Технології виробництва і переробки продукції тваринництва

  1. Основи дослідницької справи
  2. Товарознавство продукції тваринництва
  3. Правила дорожнього руху
  4. Основи психології
  5. Захист прав споживачів
  6. Аграрне право
  7. ОКА і безпека дорожнього руху
  8. Етика ділового спілкування
  9. Технологія вирощування риби
  10. Сільськогосподарські машини
  11. Профілактика хвороб тварин
  12. Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
  13. Менеджмент і маркетинг
  14. Діджиталізація в професійній сфері
  15. Агробізнес та підприємництво
  16. Логістика
Translate »