Back

Привітання директора Відокремленого стуктурного підрозділу “Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету”

Шановні вступники та здобувачі освіти!

Щиро вітаю Вас на сайті Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету».

Старт нашої освітньої діяльності відбувся у 2011 році на базі Миколаївського державного аграрного університету. Сьогодні ми – потужний навчальний заклад з висококваліфікованими педагогічними працівникам, новітніми методами навчання, сучасним комп’ютерним, мультимедійним та фаховим оснащенням, потужною матеріально-технічною базою, розгалуженою соціальною інфраструктурою (бібліотекою, гуртожитками, спортивними залами, їдальнями) та різноманітними культурно-мистецькими студіями. Усе це забезпечує якісну, повноцінну підготовку висококваліфікованих фахівців, які користуються  попитом на ринку праці.

 

Навчання у коледжі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, а також фізичних та юридичних осіб. Навчання за інтегрованими планами  дає можливість випускникам коледжу успішно продовжувати навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

 

На нашому сайті ви можете дізнатися про:

  • спеціальності, за якими коледж готує фахівців;
  • алгоритм вступної кампанії (правила та умови);
  • те, чим живе навчальний заклад сьогодні.

Коледж запрошує талановитих, енергійних, креативних випускників, які хочуть мати успішне майбутнє та стати членами нашої великої дружньої родини.

З повагою –

директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Володимир Рибачук

Leave A Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »